De zon op je bord met Oil & Vinegar

Zet het voorjaar op tafel met nieuw, handgemaakt servies

Zon op je snoet, lekkers op tafel en aangenaam gezelschap. Veel meer heeft een mens niet nodig om gelukkig te zijn. Wanneer de zomerse temperaturen op zich laten wachten, kan je je hart - én je humeur - ophalen aan het geweldig mooie, nieuwe, mediterrane servies van Oil & Vinegar. Aan tafel!

Deze handgemaakte keramieklijn is afkomstig uit het Italiaanse Civita Castellane, vlakbij Rome. Het servies met traditionele Italiaanse Derutamotief kan tegen een stootje en is dus niet alleen een eyecatcher op tafel, maar ook ideaal voor dagelijks gebruik. Elk stuk is bovendien vaatwasser- en magnetronbestendig.

Prijzen

(Van links naar rechts & van boven naar onder:)

  1. Deruta dinner plate (29 cm) - € 12,95
  2. Deruta pasta/salad bowl (32 cm) - € 29,95
  3. Deruta dipping bowl (11 cm) - € 5,95
  4. Deruta salad plate (23 cm) - € 10,95
  5. Deruta cereal bowl (16 cm) - € 9,95
  6. Deurta spoon rest (28 cm) - € 9,95
  7. Deruta pasta plate (22 cm) - € 10,95

 

 

Over Oil & Vinegar

Wie van het leven geniet, komt graag bij Oil & Vinegar. In de smaakvolle speciaalzaken vind je de beste oliën, verrassende azijnen en tal van heerlijke culinaire geschenken uit de hele wereld. Al sinds 1999 gaan ze op zoek naar de geheimen van de authentieke mediterrane keuken. Naar de mooiste verhalen en de beste smaken die samenkomen in de allerlekkerste producten. Producten waar we maar één woord voor hebben: Wow! Alles bij Oil & Vinegar wordt met de grootste zorg geselecteerd en geproduceerd, en dat voornamelijk door traditionele familiebedrijven in het land van origine. Daardoor behouden de producten hun authentieke smaak, en dat próéf je! Van hun olijfolies en azijnen tot hun sauzen en pasta's: ál de producten van Oil & Vinegar zorgen voor een Wow! op je bord en maken een gerecht écht bijzonder.