Nieuw bij Oil & Vinegar: Designblikken met extra vierge olijfolie

Keuze uit 3 prachtige Spaanse tegelmotieven

Haal de levendigheid van de Spaanse cultuur in huis zónder te renoveren met de nieuwe designblikken van Oil & Vinegar. Elk blik heeft een unieke bedrukking van Spaanse patroontegels en is gevuld met fruitige Spaanse extra vierge olijfolie. Kortom: een streling voor het oog én de smaakpapillen.

Biologisch extra vierge olijfolie in geel, roze en blauw designblik (250ml) - € 9,95

Spaanse patroontegels kenmerken zich onder meer door hun vrolijke kleuren, wat ze een plezier maakt om in je interieur te verwerken. Keuzestress is niet nodig, want de blikken zijn onderling combineerbaar. Met een combinatie van de drie haal je dus nóg meer kleur in huis.

Het mooie design is niet de enige troef van deze blikken, want ze zijn elk ook gevuld met (h)eerlijk biologische extra vierge olijfolie die op hetzelfde Spaanse landgoed geoogst, geperst én verpakt wordt. Zo is de traceerbaarheid en kwaliteit optimaal gewaarborgd. En dat proef je!

Deze olijfolie is perfect als brooddip, door de saladedressing of als finishing touch van talrijke gerechten. Combineert goed met fruitazijnen of probeer het eens met Oil & Vinegar's Spaanse klassieker: Jerez azijn.

Dressing tip: deze Spaanse fruitige extra vierge olijfolie in combinatie met Oil & Vinegar's mango-azijn.


 

 

 

 

Over Oil & Vinegar

Wie van het leven geniet, komt graag bij Oil & Vinegar. In de smaakvolle speciaalzaken vind je de beste oliën, verrassende azijnen en tal van heerlijke culinaire geschenken uit de hele wereld. Al sinds 1999 gaan ze op zoek naar de geheimen van de authentieke mediterrane keuken. Naar de mooiste verhalen en de beste smaken die samenkomen in de allerlekkerste producten. Producten waar we maar één woord voor hebben: Wow! Alles bij Oil & Vinegar wordt met de grootste zorg geselecteerd en geproduceerd, en dat voornamelijk door traditionele familiebedrijven in het land van origine. Daardoor behouden de producten hun authentieke smaak, en dat próéf je! Van hun olijfolies en azijnen tot hun sauzen en pasta's: ál de producten van Oil & Vinegar zorgen voor een Wow! op je bord en maken een gerecht écht bijzonder.