Smakelijk, mama!

10.05.2020 | Moederdag

Op de tweede zondag van mei is het weer zover: dan word je als mama weer lekker in de watten gelegd door je allerliefste kroost. Van een ontbijt op bed tot een zelfgemaakt cadeau en een kleurrijke bos bloemen. Dat je zelf op zoek moet gaan naar een gepaste vaas en ook het bed weer kruimelvrij mag maken, neem je er uiteraard met plezier bij. Zéker als je getrakteerd wordt op een ontbijt à la Oil & Vinegar. En het beste van al tijdens deze donkere tijden: je hoeft er niet voor in de rij te staan, want alles kan verstuurd worden.

Zo maak je de lekkerste...

Ricotta-pannenkoekjes met Balsamico-parels

Ricotta? Lekker! Pannenkoekjes? Mmm! Balsamico-parelsHuh?! Deze kaviaarachtige pareltjes zorgen bij elke hap voor een rijkelijke smaaksensatie. De zoete balsamico in combinatie met de ricotta, pannenkoekjes en rode vruchten zullen je slechts spijt doen krijgen van één ding: dat je niet meer hebt gemaakt.

Ingrediënten
100 gr. Bloem | 150 gr. Ricotta | 100 ml. Melk | 2 st. eieren | 2 gr. Suiker | 1 gr. Bakpoeder | 0,5 gr. Zout | 200 gr gemengd rood fruit |1 el. balsamico pearls* |10 ml. Bak en braad olijfolie*

* Exclusief bij Oil & Vinegar

Aan de slag!

Doe de bloem in een kom en meng die samen met de ricotta. Voeg hier melk samen met de eieren, suiker, bakpoeder en het zout aan toe. Roer alles vervolgens tot een glad beslag. Snijd ondertussen het rood fruit.

Laat een pan warm worden, voeg olijfolie toe en bak er de pannenkoekjes in. Verdeel de pannenkoekjes over twee borden en serveer samen met de aardbeien en de balsamico parels.Doe de bloem in een kmo en meng die samen met de ricotta. Voeg hier melk samen met de eieren, suiker, bakpoeder en het zout aan toe. Roer alles vervolgens tot een glad beslag. Snijd ondertussen het rood fruit.

Laat een pan warm worden, voeg olijfolie toe en bak er de pannenkoekjes in. Verdeel de pannenkoekjes over twee borden en serveer samen met de aardbeien en de balsamico parels.


Nieuw bij Oil & Vinegar!

Balsamico & Vinegar Pearls

Geef elk gerecht een bijzondere final touch met deze Balsamico Parels of de parels van Frambozenazijn. De parels hebben en kaviaarachtige consistentie en zorgen voor een ware smaakexplosie! Heerlijk als topping op amuses, salade, vis, vlees, maar dus ook op gebak, fruit en zelfs ijs.

Raspberry Vinegar Pearls (50 gr) - € 12,95 & Pearls with Aceto Balsamico di Modena IGP (50 gr) - € 12,95


DECO

Serveer je ontbijt op bed in stijl


Nieuw!

Hug in a Cup & Lots of Love| Hartverwarmende thee

Hug in a Cup - Laat jezelf omarmen door de warme smaak van gember en de pure zoetheid van venkelzaad. € 3,95 voor een doosje met 18 theezakjes.

Lots of Love - Schenk je mama letterlijk én figuurlijk een warm gevoel met deze ‘Lots of Love’-thee. De zoete kruidengeur en rustgevende werking van kamille laten je heerlijk wegdromen. € 3,95 voor een doosje met 18 theezakjes.

Het Nederlandse bedrijf Organic Flavour Company heeft ruim 40 jaar ervaring in de productie van kruiden, specerijen en thee. Zij maken kwalitatief hoogwaardige producten. De producten zijn 100% biologisch, bevatten geen gluten, én zijn vegan. Wat je warme gevoel bij het drinken van de thee alleen maar versterkt.

Over Oil & Vinegar

Wie van het leven geniet, komt graag bij Oil & Vinegar. In de smaakvolle speciaalzaken vind je de beste oliën, verrassende azijnen en tal van heerlijke culinaire geschenken uit de hele wereld. Al sinds 1999 gaan ze op zoek naar de geheimen van de authentieke mediterrane keuken. Naar de mooiste verhalen en de beste smaken die samenkomen in de allerlekkerste producten. Producten waar we maar één woord voor hebben: Wow! Alles bij Oil & Vinegar wordt met de grootste zorg geselecteerd en geproduceerd, en dat voornamelijk door traditionele familiebedrijven in het land van origine. Daardoor behouden de producten hun authentieke smaak, en dat próéf je! Van hun olijfolies en azijnen tot hun sauzen en pasta's: ál de producten van Oil & Vinegar zorgen voor een Wow! op je bord en maken een gerecht écht bijzonder.