Tastes like summer

Nieuw bij Oil & Vinegar | Fruitazijnen met échte pulp

De zomer is vaak wat je er zelf van maakt. Hoog tijd dus om de term 'natte zomer' te herdefiniëren naar iets positief. Naar fruitige cocktails, royale dressings en verfrissende limonades bijvoorbeeld. Met de nieuwe fruitazijnen met écht pulp van Oil & Vinegar wordt het hoe dan ook een geslaagde zomer, ongeacht het weer.

De drie nieuwe fruitazijnen van Oil & Vinegar zijn elk gemaakt met écht fruit. Vanwege het hoge aandeel fruitsap (24%) van limoenen, mandarijnen en frambozen smaken ze heerlijk intens en geven ze elk een smaakvolle twist aan tal van gerechten. Van saladedressings tot (alcoholvrije) cocktails: deze fruitazijnen zijn onmisbaar in jouw keuken tijdens de zomerdagen.

1. Fruitige cocktails

Mix met gemak een lekkere (alcoholvrije) cocktail met een Summer Vinegar naar keuze. Maak bijvoorbeeld een verfrissende Lime Mojito met Lime Vinegar, Raspberry Margarita met Raspberry Vinegar of een Mandarin Vodka Spritz met Mandarin Vinegar.

Mix voor een Lime Mojito 1 el Lime Vinegar met 1 koffielepel suiker, 5 cl witte rum en 100 ml bruiswater. Voeg wat verse muntblaadjes toe en een schijfje limoen. Hello summer!

Lime Vinegar - 250ml - € 9,95

2. Zomerse salade

Welke Summer Vinegar je ook kiest, ze passen alle drie perfect in een zomerse saladedressing. Meng ​ 1 deel zomerazijn naar keuze met 2 delen Arbequina Extra Vierge Olijfolie, een mild fruitige Spaanse olijfolie. Op zoek naar een extra kick? Probeer de Framboos Azijn dan eens met Extra Vierge Olijfolie met Citroen.

Raspberry Vinegar - 250ml - € 9,95

3. Frisse limonade

Niets is zo verfrissend als een grote karaf ijskoude limonade op een zomerse dag. Verdun bijvoorbeeld 1 eetlepel Mandarin Vinegar met 200 ml bruiswater en je limonade met een kick is klaar. Voeg verse rozemarijn toe aan de karaf en verras je gasten met je heerlijke zelfgemaakte limonade!

Mandarin Vinegar - 250 ml - € 9,95


Benieuwd naar nog meer zomerse producten van Oil & Vinegar? Vind alle beelden hier.

 

 

 

 

 

Over Oil & Vinegar

Wie van het leven geniet, komt graag bij Oil & Vinegar. In de smaakvolle speciaalzaken vind je de beste oliën, verrassende azijnen en tal van heerlijke culinaire geschenken uit de hele wereld. Al sinds 1999 gaan ze op zoek naar de geheimen van de authentieke mediterrane keuken. Naar de mooiste verhalen en de beste smaken die samenkomen in de allerlekkerste producten. Producten waar we maar één woord voor hebben: Wow! Alles bij Oil & Vinegar wordt met de grootste zorg geselecteerd en geproduceerd, en dat voornamelijk door traditionele familiebedrijven in het land van origine. Daardoor behouden de producten hun authentieke smaak, en dat próéf je! Van hun olijfolies en azijnen tot hun sauzen en pasta's: ál de producten van Oil & Vinegar zorgen voor een Wow! op je bord en maken een gerecht écht bijzonder.